Beste prijsgarantie
Hotel de Nieuwe Doelen

Beste prijsgarantie

BOEK DIRECT:

  • €5,00 korting per nacht
  • annuleer gratis tot 24 uur (best flexibel)
  • boeken ook mogelijk incl. ontbijt

 

Bekijk onze kamers

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Beste annulering voorwaarden
Speciale Wellness arrangementen
Gratis WiFi
Beste Prijsgarantie
 — 

Hotel overnachting Middelburg

Soms kan het leven zo druk zijn dat u er even tussenuit wilt. Hoe lekker is het dan om een hotel overnachting te boeken in Middelburg? Of u nou even uw drukke baan wilt vergeten of niet wilt denken aan dat lastige verslag van uw studie, het maakt niet uit. Bij ons in het hotel kunt u dit allemaal echt even vergeten en uw batterij weer opladen om na uw verblijf weer met nieuwe energie aan de slag te gaan. Uitrusten werkt voor iedereen anders en daarom hebben wij een ruim assortiment aan activiteiten die u kunt uitvoeren tijdens uw verblijf in ons hotel. Als eerst kunt u Middelburg gaan verkennen. In deze prachtige stad is genoeg te beleven om uren zoet te zijn. Naast Middelburg kunt u bij ons in het hotel zelf ook verschillende activiteiten ondernemen. Zo kunt u genieten van luxe wellness of genieten van een verfrissend drankje in de trendy bar. Kortom, er is genoeg te beleven om echt even in het moment te leven.

c92331fd-27ea-4d00-a0f1-bfc54ff9b658
5e5ec0c9-7e33-48a4-8ae2-6f6e66f69d7e
b72d7482-9235-4554-8a1a-99c366530b9d
kamer_dsc07335

In de avond drankjes doen bij de trendy bar

Aanschuiven aan de trendy bar is een leuke activiteit als u wel toe bent aan een lekker drankje of wat te eten. Er zijn veel mogelijkheden aan de bar. Zo hebben we verschillende cocktails en speciaal bieren. Perfect voor een nachtje weg met vrienden of uw partner. Onze speciaal bieren bestaat uit een groot assortiment voor ieder wat wils! Daarnaast kunt u ook heerlijk eten aan de bar. Van garnituren tot aan grote maaltijden, alles kan. Wacht dus niet langer en kom kijken bij de cocktailbar in Middelburg.

 

Hotel overnachting Middelburg om even tot rust te komen

Soms kan een nachtje weggaan het verschil maken. Als u merkt dat u even uit het dagelijks leven wilt ontsnappen, dan is ons hotel de perfecte optie. Bij ons kunt u echt even tot rust komen. Door de luxe kamers en ontspannende wellness bent u zo weer helemaal klaar om het dagelijkse leven aan te gaan. Door de sfeer van rust, luxe en ontspanning, bent u zo tot uw innerlijke rust gekomen. Bent u benieuwd naar welk effect even rust nemen op u heeft? Boek dan zo snel mogelijk een kamer bij ons in het hotel en voor u het weet bent u heerlijk aan het genieten van wat welverdiende rust.