Beste prijsgarantie
Hotel de Nieuwe Doelen

Beste prijsgarantie

BOEK DIRECT:

  • €5,00 korting per nacht
  • annuleer gratis tot 24 uur (best flexibel)
  • boeken ook mogelijk incl. ontbijt

 

Bekijk onze kamers

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Beste annulering voorwaarden
Speciale Wellness arrangementen
Gratis WiFi
Beste Prijsgarantie
 — 

Cocktailbar Middelburg

Soms is het even tijd om een avondje echt te genieten van wat drankjes en gezelligheid. Nodig daarom iemand, of meerdere mensen, uit om samen met u een heerlijke avond te beleven bij ons in het hotel. Als u het gezelschap regelt, regelen wij de drankjes en de heerlijke hapjes. Samen een hele avond lekker warm zitten en gezellig bijkletsen. Veel mensen kunnen wel een avond als deze gebruiken, u ook? Als het antwoord daarop “ja” is, wacht dan niet langer en neem een kijkje op de site. Om de avond compleet te maken heeft u ook nog eens de mogelijkheid om een hotelkamer bij ons te boeken. Als u samen met drie vrienden of vriendinnen deze avond wilt beleven kunt u de luxe vierpersoonskamer boeken. Deze is voorzien van alle gemakken en u heeft overal gratis wifi. In de ochtend kunt u de dag goed beginnen met een uitgebreid ontbijt in ons hotel. Kortom, bij ons in het hotel kunt u perfect terecht voor een heerlijk weekendje weg.

PHOTO-2022-05-14-17-46-25 3.jpg
1D444E2B-1DAC-456F-9266-3C6A2F02E398_1_201_a.jpeg
74efe75e-b612-406e-8a65-ed099f3af8e0.jpg

Samen met vrienden een avond feesten

Vaak is het met niemand gezelliger dan met uw beste vrienden. Jullie kennen elkaar door en door en toch raakt u nooit uitgepraat. Het is altijd leuk om samen nieuwe herinneringen te maken en nieuwe activiteiten uit te proberen. Kom een avond plezier maken bij onze trendy bar in het hotel in Middelburg. Als u een groter feest wilt geven, dan kunt u dit ook bij ons regelen. U kunt bij ons een feestzaal huren, waar u helemaal los kunt gaan met vrienden of familie. Samen kunnen wij kijken naar wat er mogelijk is en een leuk programma opzetten. U kunt contact met ons opnemen via mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen wij een feest organiseren om nooit te vergeten.

 

Feestje vieren bij de cocktailbar in Middelburg

Iedereen heeft wel eens een feestje nodig, waarom maakt u er dan niet meteen een hele ervaring van? Samen met een vriend, vriendin of familielid een avond heerlijk cocktails en biertjes drinken aan de bar. Een heerlijke wellnessdag ervoor gehad en de dag afsluiten in één van onze luxe hotelkamers. Wacht dus niet langer en kies ervoor om de perfecte dag en avond in te plannen. Hopelijk zien wij u binnenkort heerlijk een drankje doen in ons hotel. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan gemakkelijk contact met ons op via de website!