Ons hotel

Volgens ons heeft u -uiteraard- de juiste keuze gemaakt door op onze website te klikken.

Op twee minuten lopen van het station én het centrum ligt Hotel De Nieuwe Doelen. Ons gezellige familiehotel is gevestigd in een monumentenpand aan één van de mooiste kades van Middelburg en telt 33 moderne kamers, een gezellige bar, een sfeervolle lounge, een verwarmd terras en een zonnige tuin.

In de kelder van het hotel bevindt zich een leuke accommodatie voor allerlei feestelijke gelegenheden.

Alle kamers hebben uitzicht op de stad,”Lange Jan”,tuin of het “Kanaal door Walcheren” en beschikken over een eigen badkamer.
De -zeer ruime- suite beschikt tevens over een whirlpool.
Sommige kamers hebben een balkon met zitmogelijkheid.
De trots van Hotel De Nieuwe Doelen zijn de in 2018 (nieuw)gerealiseerde kamers op de 4e verdieping, die een fantastisch uitzicht bieden op de stad en Walcheren.
In het hele hotel beschikt u over gratis WiFi.

De gezellige en bij velen populaire bar is een trefpunt voor veel lokale en regelmatig terugkerende (vaak internationale) gasten.
De gasten komen er graag samen voor een hapje en een drankje en een praatje. Liefhebbers van bier hebben er zelfs de keus uit wel 50 biersoorten!
Het verwarmde terras aan de voorzijde is het hele jaar geopend. De rustige en zonnige tuin an de achterzijde is in de zomermaanden geopend. Hier kan men ook bij goed weer heerlijk ontbijten.

Voor fietsers hebben wij een eigen afgesloten fietsenstalling.
Met de auto? Tegenover het hotel is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Gasten kunnen tegen gereduceerd tarief parkeren!

Nieuwsgierig naar de reviews van onze gasten?