Ons hotel

Volgens ons heeft u -uiteraard- de juiste keuze gemaakt door op onze website te klikken. U komt bij ons nog in een “persoonlijk” geleid hotel, gevestigd in een groot statig herenhuis in het historische centrum van Middelburg.

Komt u met de trein, dan bent u in enkele minuten bij ons binnen. Als u met de auto komt, dan kunt u deze, ofwel voor de deur of op enkele tientallen meters verderop veilig parkeren.

Ook uw fiets kunt u veilig in onze afgesloten fietsenstalling plaatsen. Door de kleinschaligheid van ons hotel heerst er een ambiance waarin u zich thuis zult voelen. Ons hotel beschikt over 28 moderne kamers. Wij bieden u, naast een mooie kamer, een sfeervolle lounge  waar u heerlijk kunt ontspannen onder het genot van een drankje, iets te lezen of met uw laptop.

Onze gezellige, populaire bar is een “trefpunt” voor veel van onze vaste (internationale) gasten. Door het hele hotel is gratis wireless internet beschikbaar. Zowel in de kamers als in de openbare ruimtes. Op de begane grond (naast de bar) treft u een computer met internet aan waarvan u kosteloos gebruik kunt maken.

Nieuwsgierig naar de reviews van onze gasten?